Services

Services

 • Gouden en zilveren sieraden

  Als u een idee heeft voor een gouden of zilveren sieraad kunnen wij dat in overleg met u maken, zo krijgt u een uniek sieraad naar eigen ontwerp. Kijk voor voorbeelden bij portfolio.

 • Reparatie

  Voor het repareren van uw sieraden bent u bij Opifex Tolkamer op het juiste adres. Of het nu gaat om het passend maken van een ring of het vernieuwen van een sluiting van een ketting enzovoort. Bel even om een afspraak te maken en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en de kosten. Diverse horlogebatterijen op voorraad.

 • Herinnerings sieraden

  Wilt u een mooie herinnering aan uw dierbare? Laat bijvoorbeeld van twee ringen één ring maken. Ook is er de mogelijkheid om in een sieraad asruimte te maken en door ons te laten vullen.

 • Schutterszilver en medailles

  In overleg met u maken wij schilden voor het koningszilver van schutterijen, hier ziet u enkele voorbeelden. Uiteraard worden de benodigde Waarborgstempels en Meesterteken aangebracht.

 • Oud goud

  Herkent u dit? U heeft een verzameling oude sieraden die u nooit meer draagt. Het ligt allemaal in een doos en er gebeurt niets mee. Waarom laat u er geen nieuw sieraad van maken waar u nog jaren plezier van heeft?